top of page
IMG_3585-kopie.jpg

Het adviesgesprek

Adviesgesprek

In een gesprek van een uur vertel jij mij het probleem, stel je vragen,  geef ik je antwoorden en maken we een concreet stappenplan! Loop niet rond met een vraag die ook opgelost kan worden. Bel gewoon met mij.

Jij als ondernemer kan er op rekenen dat je op een gegeven moment met een juridisch probleem te maken krijgt. Voor het aanpakken van juridische problemen wordt door ondernemers vaak op het internet gezocht. Door de stortvloed aan informatie weet jij als niet-jurist vaak niet waar je moet beginnen en waar je nu eigenlijk naar zoekt.

 

Na ons gesprek weet jij precies wat je moet doen!

LET'S TALK ABOUT IT

Heb je een juridische vraag?

Juridisch conflict?

Heb je een conflict met een klant? Of heb je een brief gekregen waarin staat dat je moet betalen? Geen probleem! We gaan brainstormen over een oplossing!

Business idee?

Je hebt een nieuw bedrijfsidee en je wilt weten hoe een jurist hier tegenaan kijkt! Ik vind juist deze gesprekken geweldig.Ik denk graag (juridisch gezien) met je mee.

Startersvragen?

Je wilt een onderneming starten? Leuk! Dat roept vast veel vragen bij je op. Wat moet je allemaal regelen? In een adviesgesprek leg ik je dat allemaal uit!

Lees je even mee?

Je hebt een contract ontvangen en wilt graag even weten of je deze kunt onderteken en wat je risico’s zijn. Stuur het contract naar mij op en we plannen een adviesgesprek in.

Terugkerende vragen?

Betalen je klanten steeds te laat? Heb je altijd discussies met je klanten over je diensten? Krijg je structureel dezelfde vragen? Dan wordt het tijd om dat op te lossen!

Juridische vraag?

Heb je een juridische vraag en wil je hier even met een jurist over sparren? In het gesprek maken wij een concreet plan, zodat jij na het gesprek precies weet wat je moet doen.  

PROFESSIONALISEER JE BEDRIJF VANDAAG

Plan een gratis intakegesprek

bottom of page