top of page

Het juridische affiliate voorwaarden pakket

In samenwerking met Moosty.nl heb ik een affiliate voorwaarden pakket gemaakt voor affiliates in het kader van het professionaliseren van affiliate marketing en de zaken goed op orde hebben.


Dus, herken je dit?

Je hebt een affiliate site gebouwd en nu alleen nog de juridische documenten regelen. Je bekijkt, kopieert en plakt de voorwaarden van je concurrent op je eigen site. Ik zeg: Stop hiermee!


Hiermee loop je een risico, want hoe weet je of ze juridisch wel in orde zijn? Want passen deze voorwaarden wel bij jouw bedrijf?


Veel affiliates weten vaak niet waar ze moeten beginnen, juridisch gezien. Daar is nu een oplossing voor: Affiliatevoorwaarden.nl.


Een product voor alle affiliates en te promoten door affiliates!


Denk aan algemene voorwaarden, privacyverklaring, cookieverklaring en een disclaimer. Maar ook hoe je deze producten toepast op je eigen business. Met een mooie handleiding vol antwoorden op juridische vragen.


Waarom?

Het is tijd dat startende en professionele affiliates stoppen met het kopiëren van juridische documenten die ze alleen maar ellende kunnen bezorgen.


En dit voor een zeer schappelijke prijs!


Onze producten zijn van dezelfde kwaliteit dan wanneer je dit door een advocatenkantoor laat opstellen, alleen 10x goedkoper.


Ben jij eindelijk toe aan die professionaliseringsslag voor je website(s)? Neem dan nu actie!

Ga naar Affiliatevoorwaarden.nl en professionaliseer je affiliate websites.

1 weergave0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page