top of page

Make juridisch advies sexy again!

Make juridisch advies sexy again! Dat is het motto van een te gekke samenwerking waar ik ontzettend trots op ben. Soms kom je namelijk mensen in je leven tegen waarbij je direct voelt dat je dezelfde koers vaart. Aan dat rijtje mag ik weer twee mensen toevoegen, namelijk de oprichters van Mooiedingenmakers: Koen Haringa en Henk Rigter.Waarom een samenwerking met MDM?


Zodra je weet wie Koen en Henk van Mooiedingenmakers zijn, is de vraag “waarom een samenwerking?” beantwoord. De twee oprichters verbinden, inspireren en ze willen echt verandering brengen in de wereld van de makers. Nog beter: deze verandering brengen ze ook echt teweeg!


Ben je nog geen lid of werk je als bedrijf nog niet samen met Mooiedingenmakers? Bekijk hun website en je zult helemaal begrijpen waarom ik direct de champagnefles opentrok nadat ik officieel partner werd van dit bedrijf.Wat gaan we doen?


Onder het motto “Make juridisch advies sexy again” zullen wij de komende periode de meest gave projecten starten. Niet om er zelf beter van te worden. Nee. Juist om ervoor te zorgen dat we er allemaal beter van worden!Voor wie is deze samenwerking interessant?


Voor iedereen die mooie dingen maakt! Wij gaan creators helpen om op juridisch gebied meer zekerheid te krijgen, te verbeteren en wij gaan jullie versterken!


Ben jij een maker? Meld je aan als lid bij mooiedingenmakers.nl en/of houdt ons goed in de gaten.

8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page