top of page

Maand van de coaches

Er zijn ontzettend veel coaches in Nederland. Loop je ergens tegenaan? Dan is er altijd wel een coach te vinden die je kan helpen. Fantastisch!


Ik heb een klein onderzoek gedaan naar coaches en de diensten die deze coaches aanbieden. Heel erg leuk om te zien wat er allemaal mogelijk is. Loop je vast in je bedrijf? Bel een businesscoach! Je hoofd loopt over en je weet het allemaal even niet meer? Bel een mindset coach! Wil je online geld verdienen met affiliate marketing? Dan bel je Moosty!


Maar coaches van Nederland, jullie vergeten (vaak) zelf de hulp in te schakelen van een juridische coach! Niet handig, want juist bij jullie dienst valt er juridisch gezien ontzettend veel te winnen.


Ik kom met de oplossing! Ik heb deze maand volledig in het teken staan van ‘coaches’. Het is een ontzettende belangrijke dienst waar wij in Nederland niet zonder kunnen. Ik ook niet! Dus het wordt tijd dat deze coaches gecoached worden in het op orde krijgen van de juridische zaken!


Deze maand:

  • praktische juridische tips;

  • veel voorkomende juridische valkuilen op een rijtje;

  • wettelijke verplichtingen die vaak vergeten worden;

  • de oplossing voor alles!

Ben of ken jij een coach en wil je graag controleren of je alles juridisch gezien op orde hebt? Volg mijn instagramaccount, facebook of LinkedIn en blijf op de hoogte!


Coaches, laat je door mij ook coachen!

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page