top of page

Makers en bedrijven die werken met makers, maak gewoon afspraken.

Makers en bedrijven die werken met makers dit is mijn oproep aan jullie: wees duidelijk over hoe er met een werk omgegaan mag worden en maak gewoon goede afspraken!


Maar ik kijk vooral nu even de makers aan: de bal om onduidelijkheid weg te nemen ligt bij jou, want jij bent de eigenaar van het werk en jij weet waar een werk voor bedoeld is.


Niemand heeft zin in gedoe en niemand vindt het prettig om een schadevergoeding te moeten betalen of te vorderen. Laten we die onzin dan gewoon voorkomen.


Nu even denken in oplossingen. Ik kan jullie oplossing zijn! Ik kan alle contracten regelen die je nodig hebt om de afspraken tussen jullie goed te regelen. Voorkom discussies, laat mij gewoon je contracten regelen.Wat kan ik voor je doen


Heb jij te maken met een inbreuk? Laat mij een sommatiebrief naar de inbreukmaker voor je sturen. Wil je juist voorkomen dat je te maken krijgt met een inbreuk? Laat mij een contract of licentie voor je opstellen. Ik maak overeenkomsten die jij begrijpt zodat je precies weet wat er met je klant of opdrachtgever is afgesproken!

Geen moeilijke woorden, maar gewoon duidelijkheid! Lijkt dit je wat? Of heb je gewoon een vraag? Bel gerust!


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page