top of page

Wie jarig is trakteert!!

Vandaag is het precies een jaar geleden dat Akkerman | Juridisch advies is gelanceerd. Wat een feest!


Alhoewel ik het erg leuk vind om cadeaus te krijgen, vind ik het nog leuker om te trakteren. Ik wilde graag een feest organiseren waarin ik iedereen op een hapje en champagne kon trakteren, maar helaas. De champagne moet ik in een klein gezelschap opdrinken.


Wat ik wel kan doen is een leuke traktatie aanbieden voor alle ondernemers met een website! (en dat zijn er nogal wat).WIN EEN JURIDISCHE CHECK VAN JE WEBSITE!


Heb jij een website en twijfel je of de website wel voldoet aan de wettelijke verplichtingen? Leef jij de regels van de AVG wel na? Of verkoop jij producten via een website en weten jouw klanten wel van het herroepingsrecht af?

Win jij de juridische website check, dan ga ik bekijken of:


  • je website voldoet aan de vereisten van de AVG

  • jij je aan de wetgeving voor overeenkomsten op afstand houdt

  • de Nederlandse Reclame Code wordt nageleefd

  • de bezoekers van je website voldoende worden geïnformeerd

  • waar jij het meeste risico loopt

  • of jij voldoende voor de risico’s bent ingedekt


Kortom, ik check je website, geef je advies en we gaan samen bekijken hoe je mijn adviezen het beste in je bedrijf kunt doorvoeren.


Reageer voor 30 maart 2021 op mijn bericht of stuur mij een persoonlijk bericht en laat mij even weten of deze traktatie iets voor jou is! Ik zal eind maart de winnaars bekend maken.

0 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page